На 29 јуни (четврток) 2017 година, во периодот од 19:00 до 22:00 часот во центарот на Прилеп се одржа ИНФО ДЕН за промоција на OPIN електронска алатка за младинско учество. Штандот го посетија голем број на млади кои се информираа за проектот и дадоа свои идеи кои ќе бидат постирани на веб страната за електронско младинско учество ОПИН.


Коалиција на младински организации СЕГА од 01 април до 01 декември 2017 година го спроведува проектот „Prilep Youth voice in E-participation“ чија цел е покренување на свеста за важноста на е-учеството на младите.

Проектот предвидува серија на активности, промотивни настани, Инфо денови, едукативни работилници за младите во Прилеп и разни алатки за поттикнување на младинското е-учество преку пишување на иницијативи кои подоцна ќе бидат доставени до Совет на млади во Прилеп и до Локална Самоуправа Прилеп.

581 comments

 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  buy generic viagra united states
  viagra without a doctor prescription
  viagra buy with paypal
  viagra without a doctor prescription
  get free samples of viagra
  viagra without a doctor prescription
  can 18 year olds get viagra
  viagra no script
  how do i get a free sample of viagra

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 14 Dec 2017

  viagra for men online purchase
  viagra without a doctor prescription
  viagra generico frete gratis
  viagra without prescription
  sales at cheap generic viagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  can you buy viagra over the counter in amsterdam
  viagra no prescription
  get viagra online

  Reply
 • LanceTap LanceTap 14 Dec 2017

  do need prescription order viagra
  viagra without prescription
  can i buy viagra from cvs
  viagra without a doctor prescription
  sildenafil citrate tablets ip 100 mg
  viagra without prescription
  para sirve sildenafil 100 mg
  viagra no prescription
  overnight generic viagra delivery

  Reply

Leave a comment