ЖРК Деспина од Прилеп клуб за пример

Кога сите погледи се насочени кон машкиот ракомет и фудбал, кај овие девојки владее прекрасна атмосфера. Со победа ја завршија сезоната, точно како што планираа, па од петокот добија заслужен одмор.