ЖРК Деспина од Прилеп клуб за пример

Кога сите погледи се насочени кон машкиот ракомет и фудбал, кај овие девојки владее прекрасна атмосфера. Со победа ја завршија сезоната, точно како што планираа, па од петокот добија заслужен одмор.

Канцеларии на Инфо СЕГА во Прилеп

Младински Информативен и Советодавен Центар - Прилеп

Работно време: 09:30 - 16:30 часот

Адреса: ул. Цар Самоил 18, 7500, Прилеп

E-mail адреса: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Веб страна: http://infosega.org.mk