На 27.01.2018 година во спортската сала „Јасмин“ се одржа натпревар во футсал помеѓу КМФ Црна Река и КМФ Торпедо.

 

 

 

КМФ Црна Река го прегази противникот со постигнати девет гола.

Во листата на стрелци кај КМФ Црна Река се запишаа: Мехмединовиќ Мартин, Темелков Дарко и Конев Душко кои постигнаа по два гола, а исто така во листата на стрелците се запишаа и Станоев Видан, Стојановски Горанчо и Лазарев Игор кои постигнаа по еден гол. Кај КМФ Торпедо на листата на стрелците се запиша само Василков Ѓорѓи со постигнат еден гол.

Leave a comment