Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Силви Факон, француски творец и моден дизајнер, креира фустани од ткаенини што ги изработува со внимание внимание на детали, толку многу што било која модна писта би посакала да ги украде.

 

Дизајнерските наметки изработени од Факон варираат од многу романтична лента до високи модни фустани изработени од делови од книга, истакнувајќи ја разноликоста на вештините на дизајнерот на фустаните.

 

Содржината е преземена од: thinkinghumanity.com

 

Leave a comment