Шнолите од деведесетите се повторно хит кај познатите и блогерите ширум светот. Можете да ги видите во најразлични големини, од најразлични материјали, брендирани, со натписи кои оставаат интересни пораки и секогаш комбинирани со одлични аутфити...

Еве неколку фотографии на кои можете да ги проследите...

 

Leave a comment