Цвеќето е еден од најубавите детали, кои никогаш не остануваат незабележани, особено ако е добро искомбинирано.

Како и минатото лето така и ова свежото цвеќе останува едед од најпопуларните деталите за украсување на вашата коса.. Не плашете се да бидете креативни ,да експериментирате и да изгледате свежо и романтично... Подолу можете да проследете неколку интересни идеи...

 

 

Leave a comment