Овој рачно изработен прстен од страна на „Secret Wood“ содржи цели светови во својата кристална внатрешност кои се откриваат кога го носите. Во еден прстен постојат многу места кои можат да се истражуваат, како камени лагуни, мистериозни шуми и прекрасни водопади доколку го ротирате. Погледнете...

 

 

Овој рачно изработен прстен од страна на „Secret Wood“ содржи цели светови во својата кристална внатрешност кои се откриваат кога го носите. Во еден прстен постојат многу места кои можат да се истражуваат, како камени лагуни, мистериозни шуми и прекрасни водопади доколку го ротирате. Погледнете...

 

 

Leave a comment