Иновативен дизајн на саксии кој е инспириран од јапонската уметност оригами.

 

 

 Овие саксии растат заедно со вашето растение, што им овозможува повеќе простор за почва и место за нивните корења. Дизајнот е на Бајк и Бегам Ајескан, кој е пред се многу интересен и навистина корисен.

 

Leave a comment