Оваа тераса се наоѓа на врвот од една зграда во Њујорк, а од неа се гледа целата метропола.

Дизајнирана е од страна на дизајнерското студио Clodagh Design, а умешно се вметнати фенг шуи елементите оган, вода, земја, дрво и метал. Со помош на ЛЕД светилките се создава перфектна атмосфера за уживање во зајдисонцето.

Leave a comment