Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049

Чистата и убава кожа е еден од главните елементи за убавината на лицето.

Здравата кожа помага да се чувствувате убаво.

Режимот за нега на кожата и навиките на животниот стил се главните индикатори за здравјето на Вашата кожа.

Некои од главните фактори кои играат улога во квалитетот и текстурата на Вашата кожа се: стресот, недостатокот на сон, лошата исхрана, загадувањето, ултравиолетовите сончеви зраци, пушење и пиење алкохол.

Постојат илјадници производи за нега на кожата и убавината кои ќе Ви дадат јасна и блескава кожа.

Но, наместо да се потпирате на овие производи Вие можете да пробате некои едноставни и лесни домашни лекови за подобрување на здравјето и изгледот на Вашата кожа.

Кои се тие, видете на следното видео:

Leave a comment