Ова е една од најновите и најдобрите апликации во Apple App Store за 2018-та година.

Неверојатно е како оваа популарна апликација за дигитална уметност овозможува ефект на реално сликање на вашиот телефон или ајпад. Има 135 различни видови четки и ефект на текстура на масло или водени бои.  Оваа апликација дефинитивно е број еден за сите оние кои се заинтересирани за уметност. Апликацијата исто така овозможува огромна палета на бои, и го симулира  интензитетот на движењето на раката – колку посилно притиснете на екранот, толку е линијата, потемна и подебела, исто како и на хартија.

Leave a comment