Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

„Самсунг“ на своите партнери им ги прикажал карактеристиките на новиот „Galaxy X“ паметен телефон, кој наводно, е скоро готов.

Хардверот на телефонот е скоро готов. Телефонот има голем екран - 7,3 инчи. Прикажувањето видеа на ваков екран ќе им овозможи на корисниците подобрување при користењето на услугите кои телефонот ги нуди. Постојат 2 модели од овој телефон: на едниот модел екранот се витка кон внатрешната страна, а на другиот кон надворешната.

Произведувањето на овој модел се очекува да започне во ноември 2018 година.

Leave a comment