Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Коалиција СЕГА во рамките на 15 годишнината од своето постоење, официјално ја започнува Националната кампања „ВОЛОНТИРАЈ за доброто на твојата заедница! ИНСПИРИРАЈ ги младите околу тебе!“

 

Кампањата има за ЦЕЛ да ја подобри опкружувачката околина за волонтирање во нашата земја.

Преку кампањата и предвидените активности ќе се влијае на подигнување на свеста кај младите за волонтирање преку нивно вклучување во конкретни волонтерски локални акции.

Leave a comment