Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

За Кампањата (1)

Започна кампањата #ВолонтирајИнспирирај !

Коалиција СЕГА во рамките на 15 годишнината од своето постоење, официјално ја започнува Националната кампања „ВОЛОНТИРАЈ за доброто на твојата заедница! ИНСПИРИРАЈ ги младите околу тебе!“