Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Активности (8)

Првата Волонтерска акција е одржана во Скопје #ВолонтирајИнспирирај!

Денес во дворот во Посебното основно училиште „Др. Златан Сремец“ во Скопје се одржа волонтерската акција на Волонтерски Центар Скопје.

Одржана едукативна работилница во рамките на кампањата „Волонтирај! Инспирирај!“

На 14 август 2019 година во просториите на Младински совет Прилеп, се одржа едукативна работилница во рамките на новата Национална кампања на Коалиција СЕГА и членките: Волонтирај за доброто на твојата заедница, инспирирај ги младите околу тебе, која се спроведува по повод 15 години СЕГА.

Одржана Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“

На 21 јуни 2019 година, во хотел ТЦЦ Гранд Плаза во Скопје се одржа Конференција „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“. 

Во Тетово се одржа последната локална дискусија од предвидените пет на темата: „Предизвици на практикување на волонтерството во заедницата“

Во рамките на проектот „Зајакнување на младинската вклученост во локалните заедници “ од Коалиција СЕГА, беше одржана локална дискусија на тема „Предизвици на практикување на волонтерството во заедницата“ организирана од ИРЗ – Тетово.

Одржана дискусија во Прилеп на тема „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“.

На 12.06.2019 година, во просториите на Коалиција на младински организации СЕГА, Младински Совет Прилеп одржа панел дискусија на тема: „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“.

Во Штип одржана четвртата локална дискусија во рамките на кампањата ВОЛОНТИРАЈ ИНСПИРИРАЈ на тема: „Предизвици на практикување на волонтерството во заедницата“

Како дел од кампањата „ВОЛОНТИРАЈ за доброто на твојата заедница! ИНСПИРИРАЈ ги младите околу тебе!“ на ден 13ти јуни во Штип се одржа четвртата по ред панел дискусија  од предвидените пет дискусии на тема „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“.

Одржана локална дискусија во Скопје на тема: „Предизвици на практикување на волонтерството во заедницата“ во рамките на кампањата ВОЛОНТИРАЈ ИНСПИРИРАЈ

Како дел од кампањата „ВОЛОНТИРАЈ за доброто на твојата заедница! ИНСПИРИРАЈ ги младите околу тебе!“ на ден 13ти јуни во Скопје се одржа панел дискусија на тема „Предизвици на практикување на волонтерство во заедницата“.

Младински Совет Прилеп - членка на Коалиција на младински организации СЕГА организира локална дискусија со млади

Младински Совет Прилеп како членка на Коалиција на младински организации СЕГА организира локална панел дискусија: „Предизвици на практикување волонтерство во заедницата“.