Со задоволство објавуваме дека Комисијата за евалуација на пристигнатите апликации на конкурсот за лого за национална кампања „Право на младинско информирање – Информирај се СЕГА! “ , составена од Агенција за млади и спорт и ИНФО СЕГА, од големиот број на апликации кои пристигнаа , за НАЈДОБРО ЛОГО го избра предлогот на БЛАШКА МИЕВА, на која Агенција за млади и спорт и доделува награда во висина од 250 евра.

 

 

Честитки до Блашка Миева од АМС и ИНФО СЕГА!!!

 

Останатите учесници и сите млади ги покануваме континуирано да ги следат повиците и активностите на АМС и ИНФО СЕГА и се надеваме на соработка во иднина.

6742 comments

 • Msnbtfliede Msnbtfliede 15 Dec 2017

  http://viagrakjkmn.com/
  viagra canada no prescription
  [url=http://viagrakjkmn.com/]cheap viagra[/url]
  viagra canada
  online viagra

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  take cialis viagra together
  viagra without a doctor prescription
  comprar viagra generico en argentina
  viagra without a doctor prescription
  viagra sale blackburn
  viagra ohne rezept aus deutschland
  can you buy viagra in abu dhabi
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra 50 mg dose

  Reply
 • Custom Essays Custom Essays 15 Dec 2017

  admissions essay do your own homework college essays college essay

  Reply

Leave a comment