Со задоволство објавуваме дека Комисијата за евалуација на пристигнатите апликации на конкурсот за лого за национална кампања „Право на младинско информирање – Информирај се СЕГА! “ , составена од Агенција за млади и спорт и ИНФО СЕГА, од големиот број на апликации кои пристигнаа , за НАЈДОБРО ЛОГО го избра предлогот на БЛАШКА МИЕВА, на која Агенција за млади и спорт и доделува награда во висина од 250 евра.

 

 

Честитки до Блашка Миева од АМС и ИНФО СЕГА!!!

 

Останатите учесници и сите млади ги покануваме континуирано да ги следат повиците и активностите на АМС и ИНФО СЕГА и се надеваме на соработка во иднина.

6742 comments

 • Third Grade Homework Third Grade Homework 15 Dec 2017

  paper writing essay writing essay writing argumentative essay

  Reply
 • Unrebbcseipsy Unrebbcseipsy 15 Dec 2017

  http://viagraazmhj.com/
  mexico viagra
  [url=http://viagraazmhj.com/]viagra jelly[/url]
  female viagra
  viagra prescription online

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  viagra 100mg price in india
  viagra without prescription
  can you get generic viagra
  viagra without a doctor prescription
  online pharmacies generic viagra
  viagra without a doctor prescription
  sildenafil oral jelly 100 mg
  viagra without a doctor prescription
  street value for viagra 100mg

  Reply

Leave a comment