Со задоволство објавуваме дека Комисијата за евалуација на пристигнатите апликации на конкурсот за лого за национална кампања „Право на младинско информирање – Информирај се СЕГА! “ , составена од Агенција за млади и спорт и ИНФО СЕГА, од големиот број на апликации кои пристигнаа , за НАЈДОБРО ЛОГО го избра предлогот на БЛАШКА МИЕВА, на која Агенција за млади и спорт и доделува награда во висина од 250 евра.

 

 

Честитки до Блашка Миева од АМС и ИНФО СЕГА!!!

 

Останатите учесници и сите млади ги покануваме континуирано да ги следат повиците и активностите на АМС и ИНФО СЕГА и се надеваме на соработка во иднина.

6742 comments

 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  can you buy viagra internet
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra 5 pills
  viagra without prescription
  where can i get viagra in canada
  viagra no prescription
  many mg viagra safe
  viagra without prescription
  generic viagra me uk silagra tablets

  Reply
 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  can you buy viagra high street
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra egypt
  viagra without prescription
  generic viagra shipping to canada
  viagra without prescription
  illegal order viagra online
  viagra no prescription
  buy viagra canada online

  Reply
 • Essay Writer Online Essay Writer Online 15 Dec 2017

  help with chemistry homework argumentative essay argument essay argumentative essay

  Reply

Leave a comment