Со задоволство објавуваме дека Комисијата за евалуација на пристигнатите апликации на конкурсот за лого за национална кампања „Право на младинско информирање – Информирај се СЕГА! “ , составена од Агенција за млади и спорт и ИНФО СЕГА, од големиот број на апликации кои пристигнаа , за НАЈДОБРО ЛОГО го избра предлогот на БЛАШКА МИЕВА, на која Агенција за млади и спорт и доделува награда во висина од 250 евра.

 

 

Честитки до Блашка Миева од АМС и ИНФО СЕГА!!!

 

Останатите учесници и сите млади ги покануваме континуирано да ги следат повиците и активностите на АМС и ИНФО СЕГА и се надеваме на соработка во иднина.

6742 comments

Leave a comment