На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Joeinpuh Joeinpuh 15 Dec 2017

  essay writing service review essays writing services essay writing service essays writing services

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  viagra purchase online no prescription
  viagra without prescription
  sildenafil price australia
  viagra without prescription
  order viagra men
  viagra no script
  donde comprar sildenafil en capital federal
  viagra without a doctor prescription
  hay viagra generico mexico

  Reply
 • JoeSkato JoeSkato 15 Dec 2017

  cheap custom essay writing service best essay writing services essay writing service essay writing service toronto

  Reply

Leave a comment