На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  generic and brand viagra
  viagra without prescription
  where can i buy viagra in ireland
  viagra without prescription
  can buy viagra high street
  viagra no script
  generic viagra in australia
  viagra without prescription
  buy viagra in canada no prescription

  Reply
 • EdwinVex EdwinVex 15 Dec 2017

  buy viagra ireland
  viagra without a doctor prescription
  what does viagra pill look like
  viagra without a doctor prescription
  is it safe to buy viagra online in canada
  viagra no script
  viagra generico brasil comprar
  viagra no script
  where can i buy viagra in south africa

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  getting viagra
  viagra without prescription
  viagra generico farmacias ahorro
  viagra without a doctor prescription
  venden viagra generico en farmacias similares
  viagra without a doctor prescription
  miglior sito viagra generico
  viagra no script
  viagra buy no prescription

  Reply

Leave a comment