На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Joeinpuh Joeinpuh 15 Dec 2017

  essays writing services Read Full Report more helpful hints Clicking Here

  Reply
 • Write College Essay Write College Essay 15 Dec 2017

  essay homework help live chat college essay college essay prompts

  Reply
 • JamesSkato JamesSkato 15 Dec 2017

  free webcam girls cam sites web cam sluts free sex chat cams paydayloans online payday advance loan quick loans 100 approval quick loans 100 approval law school essays school papers uk dissertation writing research papers research paper research report pay for essays online research papers free sex cam chat free sex cam chat free sex chat sites sex chat free direct payday lenders online paydayloans online online cash advance payday short term loans direct lenders small payday loans payday lenders direct no credit check lenders only payday loans guaranteed payday loans payday loans online best payday loans

  Reply

Leave a comment