На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Dissertation Online Dissertation Online 15 Dec 2017

  essay writing service writing my paper essay help writing my essay

  Reply
 • JoeSkato JoeSkato 15 Dec 2017

  short term loans oklahoma short term payday loans short loans private loan

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  buy viagra safely uk
  viagra without a doctor prescription
  order viagra cheap
  viagra without prescription
  viagra for sale no prescription uk
  viagra no prescription
  date viagra goes generic
  viagra no prescription
  viagra 100 mg original

  Reply

Leave a comment