На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Msnbteraste Msnbteraste 15 Dec 2017

  http://viagrakjkmn.com/
  viagra effects on women
  [url=http://viagrakjkmn.com/]viagra online without prescription[/url]
  viagra pills online
  purchase viagra

  Reply
 • LanceTap LanceTap 15 Dec 2017

  wo viagra online kaufen
  viagra without a doctor prescription
  happens if take viagra cialis together
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra south london
  viagra ohne rezept aus deutschland
  generic brand for viagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  how to get prescription for viagra

  Reply
 • Lancetox Lancetox 15 Dec 2017

  cual es el mejor generico del viagra
  viagra without a doctor prescription
  reliable online pharmacy for viagra
  viagra without prescription
  canadian generic sildenafil
  viagra without prescription
  price of viagra at boots
  viagra without a doctor prescription
  gebruik viagra 50 mg

  Reply

Leave a comment