На 04.02.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнерите од  Националната кампања „Право на младинско информирање - Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓу партнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА, ИМКА Битола, Сфера Битола, Младински Совет Прилеп, Волонтерски центар Скопје, АЛДА Скопје, Организација на жените Свети Николе ОЗО и АЦЕ Кавадарци задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

 

3796 comments

 • Williamwibly Williamwibly 15 Dec 2017

  generic viagra shipping canada
  viagra without prescription
  cheap viagra generic uk
  viagra without a doctor prescription
  generic viagra safe sites
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra kamagra online
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra uk online store

  Reply
 • Writers Essay Writers Essay 15 Dec 2017

  argumentative essay argumentative essay paper writing argumentative essay

  Reply
 • Williamwibly Williamwibly 15 Dec 2017

  goedkoop online viagra bestellen
  viagra without prescription
  buy viagra online france
  viagra without a doctor prescription
  can we get viagra india
  viagra ohne rezept aus deutschland
  sildenafil generic forum
  viagra no prescription
  where to get viagra in south africa

  Reply

Leave a comment