Организации кои се партнери и поддржувачи на националната кампања „Информирај се СЕГА!"

 

ПАРТНЕРИ И ПОДДРЖУВАЧИНА НАЦИОНАЛНАТА КАМПАЊА ИНФОРМИРАЈ СЕ СЕГА!"

ВОЛОНТЕРСКИ ЦЕНТАР Скопје                                                                                                                                                                                

Адреса: ул. “Емил Зола” 3/2-Скопје                                                                                          

Телефон:  +389 2 277 20 95                                                                      

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

web: http://www.vcs.org.mk/                                                                                                                                                                                                                                               


МЛАДИНСКИ СОВЕТ Прилеп                       

Адреса:  ул. “Питу Гули” 1, 7500 Прилеп                                                                     

Телефон: +389 48 523 390

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: http://a.ycp.org.mk/


ОРГАНИЗАЦИЈА НА ЖЕНИ Свети Николе                   

Адреса:  ул.Ленинова број 1-1/4, П.Фах 13 Свети Николе                                                         

Телефон: +389 32 444 620

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

web: http://www.womsvetinikole.org.mk/


ЗДРУЖЕНИЕ ЗА СОРАБОТКА И ЗАЈАКНУВАЊЕ НА МЛАДИ  Кавадарци                                

Телефон:  075 229 086                                                 

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  


web: http://ace-ngo.org/


ЗДРУЖЕНИЕ ЗА КУЛТУРЕН И ЕДУКАТИВЕН РАЗВОЈ „КУЛ МЛАДИНА“

ШТИП

Дом на млади – Штип

Телефон: 072 777 569

e-mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


https://www.facebook.com/profile.php?id=100014595126817


„ЗДРУЖЕНИЕ ЗА РАЗВОЈ НА МЛАДИТЕ ФАКТОР“ КИЧЕВО

Телефон: 070 423 205

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

https://www.facebook.com/Youth-Development-Organisation-Factor-1527942647513523/?fref=ts


РОМСКИ РЕСУРСЕН ЦЕНТАР СКОПЈЕ  

Адреса: ул. Виетнамска бр.91000 Скопје

Телефон: +389 2 2602 083

e-mail: : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: http://www.rrc.org.mk/mk/

 

 ПОДДРЖУВАЧИ НА КАМПАЊАТА

 

 

УКЛО ФМ                                   

Адреса: Партизанска, Битола 7000

Тел: +389 47 222 290

web: http://checast.com/radio/mk/bitola/uklofm/ 


 

МЛАДИ ИНФО МАКЕДОНИЈА

Адреса: Филип Филиповиќ 22, Скопје                          

Телефон: +389 2 520 98 90

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

web: http://macedonia.mladiinfo.eu/


УГД ФМ                                        

Локација: Универзитет Гоце Делчев Штип

Телефон:

web: https://ugdfm.ugd.edu.mk/


ФИНКИ                                         

ул. Руѓер Бошковиќ 16, Пoштенски Фах 393,1000, Скопје

e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: http://www.finki.ukim.mk/

 

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ ја спроведуваат Коалиција СЕГА со Младинските Информативни и Советодавни центри ИНФО СЕГА од Прилеп и Кавадарци во соработка со Агенција за млади и спорт и има за цел да им овозможи на младите луѓе безбедно да дојдат до квалитетни интернет информации кои им се потребни, и да бидат целосно описменети како дигитални учесници во денешното информатичко општество.

 

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ се реализира со поддршка на Програмата за децентрализирана соработка помеѓу Република Македонија и Регионот од Долна Нормандија од Франција.

 

 

348 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  generic viagra with paypal
  viagra without a doctor prescription
  getting best out of viagra
  viagra without prescription
  viagra 100mg or cialis 20mg
  viagra without a doctor prescription
  can you take viagra and adderall together
  viagra no script
  price of viagra at tesco

  Reply
 • Lbvwsuerry Lbvwsuerry 15 Dec 2017

  http://cialisovnsm.com/
  cialis no prescription canada
  [url=http://cialisovnsm.com/]order cialis[/url]
  side effects cialis
  cialis pill

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  buy online viagra usa
  viagra without a doctor prescription
  buy excel herbal viagra
  viagra without a doctor prescription
  how do you get free samples of viagra
  viagra without a doctor prescription
  how to get doctor to prescribe viagra
  viagra without prescription
  can you get liquid viagra

  Reply

Leave a comment