На 13.12.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнер организациите од  Националната кампања „Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓупартнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА,  Младински Совет Прилеп,  АЦЕ Кавадарци, Фокус Кичево, КУЛ Младина Штип, Волонтерски центар Скопје, Организација на жени Свети Николе ОЖО и Ромски Ресурсен центар Скопје задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ ја спроведуваат Коалиција СЕГА со Младинските Информативни и Советодавни центри ИНФО СЕГА од Прилеп и Кавадарци во соработка со Агенција за млади и спорт и има за цел да им овозможи на младите луѓе безбедно да дојдат до квалитетни интернет информации кои им се потребни, и да бидат целосно описменети како дигитални учесници во денешното информатичко општество.

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ се реализира со поддршка на Програмата за децентрализирана соработка помеѓу Република Македонија и Регионот од Долна Нормандија од Франција.

 

 

 

 

994 comments

 • Msnbtfliede Msnbtfliede 15 Dec 2017

  http://viagrakjkmn.com/
  try viagra for free
  [url=http://viagrakjkmn.com/]purchase viagra[/url]
  where to buy viagra online
  viagra samples

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  order viagra professional
  viagra without a doctor prescription
  buy viagra hk
  viagra without prescription
  use of viagra 50mg
  viagra without a doctor prescription
  get headaches viagra
  viagra ohne rezept aus deutschland
  safe way to buy viagra

  Reply
 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  cheap prices for viagra
  viagra without prescription
  slimming pill viagra women
  viagra without a doctor prescription
  what do real viagra pills look like
  viagra no prescription
  do viagra pills do women
  viagra ohne rezept aus deutschland
  best generic viagra manufacturer

  Reply

Leave a comment