На 13.12.2016 година од 11 часот во просториите на Младинскиот Информативен Центар ИНФО СЕГА Прилеп се одржа координативен состанок со партнер организациите од  Националната кампања „Информирај се СЕГА!“.

Целта на состанокот беше да се обезбеди преглед на планираните активности за идниот период, споделување на одговорности како и воспоставување на канали на комуникација помеѓупартнерите.  

На состанокот присуствуваа претставници од секоја партнер организација: ИНФО СЕГА Прилеп и Кавадарци, Коалиција СЕГА,  Младински Совет Прилеп,  АЦЕ Кавадарци, Фокус Кичево, КУЛ Младина Штип, Волонтерски центар Скопје, Организација на жени Свети Николе ОЖО и Ромски Ресурсен центар Скопје задолжени за спроведување на активностите од кампањата.

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ ја спроведуваат Коалиција СЕГА со Младинските Информативни и Советодавни центри ИНФО СЕГА од Прилеп и Кавадарци во соработка со Агенција за млади и спорт и има за цел да им овозможи на младите луѓе безбедно да дојдат до квалитетни интернет информации кои им се потребни, и да бидат целосно описменети како дигитални учесници во денешното информатичко општество.

Кампањата „Информирај се СЕГА!“ се реализира со поддршка на Програмата за децентрализирана соработка помеѓу Република Македонија и Регионот од Долна Нормандија од Франција.

 

 

 

 

994 comments

 • EdwinTauro EdwinTauro 14 Dec 2017

  sildenafil uk online
  viagra without prescription
  is 50 mg viagra too much
  viagra without prescription
  buy 200 mg viagra
  viagra without a doctor prescription
  difference between generic and brand name viagra
  viagra no script
  sildenafil generico efectos secundarios

  Reply
 • GregoryTek GregoryTek 14 Dec 2017

  buy viagra zimbabwe
  viagra without a doctor prescription
  price check viagra
  viagra without a doctor prescription
  cheapest way to buy viagra
  viagra no script
  viagra comprar sem receita medica
  viagra ohne rezept aus deutschland
  best viagra online

  Reply
 • Msnbtfliede Msnbtfliede 14 Dec 2017

  http://viagrakjkmn.com/
  cheap viagra pills
  [url=http://viagrakjkmn.com/]canada pharmacy online[/url]
  female viagra does it work
  discount viagra

  Reply

Leave a comment