Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049

Во рамки на капањата „365 работнички права за млади“ партнерот на нашата кампања, Волонтерски Центар од Скопје настапи јавно, и ја промовираше истата на телевизиската емисија „Утринска на Телма“.

 Погледнето го видеото и инфрмирајте се за кампањата: 

Leave a comment