Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Кампањи (54)

Запознајте се со ХОПС

ХОПС е една од петте основачи на Коалиција на младински организации СЕГА и е нејзинa активнa членка 15 години.

#ВолонтирајИнспирирај! #15годиниСЕГА

Запознајте се со Рома - Прогрес

Здружението за заштита  и едукација на деца и млади Ромa – Прогрес две години е дел од семејството на Коалиција СЕГА, и е наша придружна членка.  #ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА

Првата Волонтерска акција е одржана во Скопје #ВолонтирајИнспирирај!

Денес во дворот во Посебното основно училиште „Др. Златан Сремец“ во Скопје се одржа волонтерската акција на Волонтерски Центар Скопје.

Запознајте се со ИРЗ Тетово

ИРЗ Тетово е еден од основачите на Коалиција на младински организации СЕГА и е нејзин активен член од 27 Септември 2004 година. Коалиција СЕГА со помош на своите основни и придружни членки во кој е вклучен нивниот активен придонес има постигнато многу за младите на локално, регионално и национално ниво.

Одржана едукативна работилница во рамките на кампањата „Волонтирај! Инспирирај!“

На 14 август 2019 година во просториите на Младински совет Прилеп, се одржа едукативна работилница во рамките на новата Национална кампања на Коалиција СЕГА и членките: Волонтирај за доброто на твојата заедница, инспирирај ги младите околу тебе, која се спроведува по повод 15 години СЕГА.

Запознајте се со Еко Логик

Еко Логик е втора година по ред придружна членка на семејството на Коалиција СЕГА. Коалиција СЕГА со помош на своите основни и придружни членки во кој е вклучен нивниот активен придонес има постигнато многу за младите на локално, регионално и национално нво.

#ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА

Запознајте се со Организација на жени на општина Свети Николе

Организација на жени на општина Свети Николе е организација членка која од 2008 година е дел од семејството на Коалиција СЕГА. СЕГА не би била тоа што е денес, без активниот придонес на нашите организации членки и нивната грижа за младите на локално, регионално и национално ниво.
#ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА

Запознајте се со Волонтерски Центар Скопје

Волонтерски Ценатар Скопје е основна членка на семејството на Коалиција СЕГА. СЕГА не би била тоа што е денес, без активниот придонес на нашите организации членки и нивната грижа за младите на локално, регионално и национално ниво.

#ВолонтирајИнспирирај #15годиниСЕГА