Се одржа ИНФО Караван во центарот на Кавадарци

Младинскиот Информативен центар ИНФО СЕГА од Кавадарци по повод „Нeделата на граѓански организации“ поддржана од Проектот за граѓанско учество (ПГУ) на УСАИД организираше ИНФО Караван во центарот на Кавадарци. На ИНФО СЕГА Караванот локалните млади имаа можност да се информираат за Еразмус+ програмата, Европски волонтерски сервис, услугите на ИНФО СЕГА, да бидат дел од креативното катче и да се забавуваат преку безброј активности за млади.