Се одржа ИНФО Караван во центарот на Кавадарци

Младинскиот Информативен центар ИНФО СЕГА од Кавадарци по повод „Нeделата на граѓански организации“ поддржана од Проектот за граѓанско учество (ПГУ) на УСАИД организираше ИНФО Караван во центарот на Кавадарци. На ИНФО СЕГА Караванот локалните млади имаа можност да се информираат за Еразмус+ програмата, Европски волонтерски сервис, услугите на ИНФО СЕГА, да бидат дел од креативното катче и да се забавуваат преку безброј активности за млади.

Во центарот на Прилеп одржан ИНФО ДЕН по повод Европската недела на млади

Денес во центарот на Прилеп беше одржан ИНФО ДЕН организиран од Коалиција на младински организации СЕГА заедно со Младински Инфомративен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп по повод Европската недела на млади 2017 година.

ИНФО ДЕН по повод Европската недела на млади

Коалиција на младински организации СЕГА заедно со Младински Инфомративен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп по повод Европската недела на млади 2017, организираат ИНФО ДЕН во центарот на Прилеп, на ден 05 мај (петок) 2017 година, од 11-14 часот.

Инфо ден на младински информативен и советодавен центар - ИНФО СЕГА

 

На 25 Февруари, во центарот на град Прилеп се одржа ИНФО ДЕН на Младинскиот Информативен и Советодавен Центар ИНФО СЕГА- Прилеп, со што се изврши промоција на услугите на младинскиот информативен центар.