По повод 14 февруари, Денот на вљубените, ИНФО СЕГА организараше настани во центарот на градот и во ООУ Климент Охридски - Прилеп.

 

 

За таа цел волонтерите од ИНФО СЕГА подготвија картички со љубовни пораки и истите ги продаваа по симболична цена. Средствата собрани од овој настан ќе се користат за хуманитарни цели. Настаните беа посетени од голем број на млади луѓе од општина Прилеп.

 

Leave a comment