Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

На 30 јуни 2010 година во паркот кај судот во Прилеп во периодот од 19:00 – 22:00 h беше организиран ИНФО ДЕН. Целта на организирањето на овој настан беше директно запознавање на младите за услугите кои што ги нуди ИНФО СЕГА  како и информирање за започнувањето со новите бесплатните курсеви по Англиски  и Француски јазик кои ќе ги одржуваат предавачи од Америка и Франција.

 

На настанот беа дистрибуирани промотивни материјали. Присутните имаа можност детално да се информираат и да се запознаат со  тимот од Младинскиот Информативен и Советодавен Центар.

На 30 јуни 2010 година во паркот кај судот во Прилеп во периодот од 19:00 – 22:00 h беше организиран ИНФО ДЕН. Целта на организирањето на овој настан беше директно запознавање на младите за услугите кои што ги нуди ИНФО СЕГА  како и информирање за започнувањето со новите бесплатните курсеви по Англиски  и Француски јазик кои ќе ги одржуваат предавачи од Америка и Франција.

 

На настанот беа дистрибуирани промотивни материјали. Присутните имаа можност детално да се информираат и да се запознаат со  тимот од Младинскиот Информативен и Советодавен Центар.

Leave a comment