Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Денес, Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп, заедно со своите волонтери од Франција, Турција, Америка, со нивниот пријател од Шпанија, и со локалните волонтери, одржа уште една работилница од Летната креативна школа.

 

Денес повторно се одлучивме за активности надвор во природа.

Денешната работилница ја нарековме „Мали олимписки игри“, кои се разбира ги модифициравме и ги направивме да бидат соодветни за групата со која што се дружиме.

Трчавме, игравме, се смеевме и се забавувавме.

  

Младинскиот информативен и советодавен центар ИНФО СЕГА ќе продолжи и наредната недела со дружбата со нашите мили дечиња.

 

Ние уживаме, а се надеваме уживаат и тие!

Leave a comment