Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

Во моментов,повеќе млади заедно со своите младински лидери од ИНФО СЕГА Кавадарци, се наоѓаат во Шербур во Франција на младинска размена во рамките на проектот C.O.D.E aBc.

 

Коалиција на младински организации СЕГА е дел од проектот C.O.D.E aBc во партнерство со Landesjugendwerk der AWO Thüringen од Германија и Maison Pour Tous Leo Lagrange од Франција.

Следете ги активностите од проектот и вклучете се!!!

 

#youth #youthactivism #youthparticipation #youthexchanges #trainings #youthleaders #cooperation #partnership

 

Leave a comment