Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 79833

ИНФО СЕГА и Младински Совет Прилеп организираа Language café каде се дружевме, учевме и се забавувавме со активностите и игрите кои ги подготвија нашите ЕВС волонтери од Франција и Турција, како и волонтерката од Peace Corps America.

 

Големи број млади беа присутни на кафе муабет, учеа нови јазици, погодуваа, цртаа и одговараа на прашања со цел подобро да се запознаат меѓусебе.

    

 

Младински информатицен и советодавен центар Прилеп и Младински Совет Прилеп заедно со волонтерите и понтаму ќе продолжат со спроведување на ваков вид активности, игри за дружба и учење.

   

Leave a comment