Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76049

После успешни 8 години работа на старата локација, Младинскиот Информативен и Советодавен Центар „ИНФО СЕГА“ Прилеп добива нова локација.

Доколку досега сте се информирале, сте поминувале време и сте биле креативни заедно со нас во просториите на стар водовод (позади стара општина) во Прилеп, сега треба да ја промените таа навика.

Нашите нови канцеларии се наоѓаат во зградата на матичната служба, на втор кат (веднаш до економско училиште).

Повелете, посетете нe’, повторно да твориме заедно на нова локација.

Leave a comment