Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 78589

Младинскиот Информативен и Советодавен Центар од Прилеп организира инфо ден за младите каде што ќе ги претстави своите активности!

 

Младинскиот центар им овозможува на младите информации за стипендии, ЕВС волонтирање, обуки, помош при изработка на биографии и мотивациони писма.

 

Повелете во петок, 20 октомври, со почеток од 11 часот на нашите штандови на плоштадот Методија Андонов - Ченто за да добиете повеќе информации!

Leave a comment