Продолжуваат креативните работилници за деца од летната креативна школа во Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци.

 

Оваа недела ги одржавме тринаесеттата и четиринаесеттата креативна работилница.

На 16.08.2017 се одржа тринаесеттата по ред креативна работилница. Децата се забавуваа играјќи ги омилените „Игри без граници“. Работилницата траеше два часа, а учествуваа 10 деца.

На 18.08.2017 се одржа четиринаесеттата креативна работилница. Игравме „Друштвени игри“, работилницата траеше два часа и беа присутни 10 деца.

 

Повеќе фотографии можете да погледнете на следниот ЛИНК.

Leave a comment