Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

Оваа недела во ИНФО СЕГА се одржаа две работилници (на 9 и 11 август) за играње на друштвени игри.

Децата имаа можност да научат нови игри, да споделат меѓу себе правила на игрите и се забавуваа. Научивме и ние како се игра КУЛА, РИЗИК, УНО и многу други игри. Им благодариме на присутните деца за нивната посветеност на Летната креативна школа. 

Во текот на наредната недела ќе се одржат последните работилници од овогодинешната креативна летна школа.

Сите слики може да ги видите на следниот линк.

Leave a comment