Денес се одржа дванаесеттата по ред креативна работилница од летната креативна школа во Младински информативен центар ИНФО СЕГА Кавадарци.

 

На оваа работилница ги запознавме новите учесници, ги игравме омилените игри и учевме за Македонија.

Работилницата траеше два часа и учествуваа 11 деца.

 

Фотографиите можете да ги погледнете ОВДЕ.

Leave a comment