Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 76050

На 26 и 28 јули 2017 година, во просториите на ИНФО СЕГА беа одржани две креативни работилници за деца на тема “Dream Catcher”.

 

Во првиот дел од работилниците децата играа разни игри за тимска работа и меѓусебно запознавање.

 

Додека пак, во делот на изработката на Фаќачите на Сништа, децата заедно со волонтерот од Америка, Миранда Кохен, волонтерот од Италија, Давиде Бетинели, и уште двете волонтерки од Молдовија, Ана и Лаура, научија нешто повеќе околу Америчката култура и ги завршија своите проекти задоволно.

1 comment

  • Jamept Jamept 01 Nov 2017

    Cialis Precio Oficial En Farmacia Generic Propecia 1 G cialis Venta De Cialis En Espana Cialis Et Ulcere

    Reply

Leave a comment