Денес во Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци се одржа десетата по ред креативна работилницата од летната креативна школа.

На оваа работилница игравме „Игри без граници“. Работилницата траеше два часа и учествуваа 14 деца.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете ОВДЕ.

Leave a comment