На 20ти јули 2017 година, во просториите на Младински Информативен и Советодавен Центар - Прилеп се одржа првата работилница со претставници од НВО секторот во Прилеп.

Работилницата имаше за цел да ги запознае учесниците со алатката за Е-учество ОПИН и како можат да ја користат истата за покренување на инцијативи и предлози за подобрување на животот на младите во Прилеп. На работилницата присуствуваа преставници на Црвен крст Прилеп, Ластовица, Младински Совет Прилеп и АИЕСЕК.
Коалиција на младински организации СЕГА од 01 април до 01 декември 2017 година го спроведува проектот „Prilep Youth voice in E-participation“ чија цел е покренување на свеста за важноста на е-учеството на младите преку алатката OPIN. OPIN е веб платформа која е преведена на македонски јазик и каде младите можат директно да учествуваат со поставување на предлози, иницијативи и идеи со цел подобрување на условите за живот во Прилеп.

242 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  50 mg viagra vs 100mg
  viagra without a doctor prescription
  get viagra safely
  viagra without prescription
  malaysia viagra online
  viagra without prescription
  cheapest viagra with prescription
  viagra without a doctor prescription
  can you get viagra for women

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  prices of viagra and cialis
  viagra without a doctor prescription
  is it legal to sell viagra online in uk
  viagra without prescription
  generic viagra online from canada
  viagra no prescription
  role of sildenafil in neurological disorders
  viagra no script
  trusted online viagra

  Reply
 • LanceTap LanceTap 14 Dec 2017

  viagra and levitra taken together
  viagra without a doctor prescription
  viagra online kaufen per
  viagra without prescription
  viagra stock price
  viagra without prescription
  viagra online made india
  viagra no script
  can you buy viagra over counter tesco

  Reply

Leave a comment