На 19 и 21 јули, 2017 година во просториите на ИНФО СЕГА беа одржани две креативни работилници за деца на тема Аквариум. Во првиот дел од работилниците децата играа разни игри за тимска работа и меѓусебно запознавање.

Во вториот дел од работилницата децата правеа аквариум од хартија, сецкаа и лепеа најразни форми на морски животни.

 

На овие работилници присуствуваа и волонтерките Ана и Лаура од Молдавија, кои волонтираат во Младински Совет Прилеп. 

1207 comments

 • unskillba unskillba 15 Dec 2017

  すべての http://unskill.ru 投稿者

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  viagra online lloyds pharmacies
  viagra without a doctor prescription
  viagra 100mg preis
  viagra without prescription
  viagra for women in india price
  viagra no prescription
  generic viagra walmart
  viagra no script
  how much does generic for viagra cost

  Reply
 • JeffreyCar JeffreyCar 15 Dec 2017

  calais pills from canada
  cialis vs viagra
  cialis canada pharmacy online walgreens cialis 20mg price
  cialis cost walmart

  Reply

Leave a comment