Денес се одржа девттата по ред креативна работилница од летната креативна школа во Младински информативен центар „ИНФО СЕГА“ Кавадарци.

 

На оваа работилница имавме проекција на филм за деца.

Работилницата траеше два часа и учествуваа 12 деца.

 

Фотографиите од истата можете да ги погледнете ОВДЕ

1282 comments

Leave a comment