На 12 и 14 јули, 2017 година во простириите на ИНФО СЕГА се одржаа 9та и 10та по ред летна креативна работилница. Децата најпрвин се запознаа со серија на игри за тимска работа, преку кои научија што е тимска работа, колку е важно да бидеш тимски играч и како да го развиваш натреварувачкиот дух во тимот.

На работилниците присуствуваа 40 деца од Опшинските основни училишта од Прилеп.

Во вториот дел од работилниците на барање на децата го прикажавме филмот комедија „Сам дома“.

 

Наредната недела ќе се одржат работилници за изработка на Аквариум од хартија.

880 comments

 • Edwinindug Edwinindug 15 Dec 2017

  cheap viagra oral jelly pp
  viagra without prescription
  best place order viagra
  viagra without prescription
  free viagra sample pack online
  viagra ohne rezept aus deutschland
  viagra the blue pill
  viagra without a doctor prescription
  where to buy viagra online yahoo

  Reply
 • WilliamFlest WilliamFlest 15 Dec 2017

  cheapest viagra in united states
  viagra without prescription
  viagra tablete 25 mg
  viagra without prescription
  canada viagra online prescription
  viagra without a doctor prescription
  viagra 100mg vs cialis
  viagra no prescription
  like viagra pills

  Reply
 • Buy A Essay Buy A Essay 15 Dec 2017

  essay writing argumentative essay write my assignments cheap research paper writing service

  Reply

Leave a comment