Денес во Младинскиот информативен центар ИНФО СЕГА Кавадарци ја одржавме седмата по ред креативна работилница од летната креативна школа.

 

Оваа работилница ја посветивме на роденденот на нашиот ЕВС волонтер Ерди. По тој повод ја искористивме нашата креативност за да изработиме роденденски честитки и капи со кои му го честитавме роденденот.

Работилницата траеше два часа и учествуваа 13 деца.

 

Фотографиите можете да ги погледнете ОВДЕ.

Leave a comment